Se vores sponsor folder her

 

Klubbens værdigrundlag


I Tuse IF, Håndbold er alle forældre, spillere og trænere engagerede i klubben og klubbens udvikling. Man ønsker som forældre/spiller/træner, at bakke op om sociale arrangementer og hjælper hvor det behøves.
I Tuse IF, Håndbold ønsker vi, at være synlige og imødekommende overfor alle medlemmer.
I Tuse IF, Håndbold ønsker vi, at se og møde den enkelte spiller med de ressourcer som han/hun besidder både sportsligt og socialt.
I Tuse IF, Håndbold er der plads til alle og fællesskabet er det bærende element i klubben. Vi støtter og bakker hinanden op både på banen og udenfor banen.
I Tuse IF, Håndbold er Fair Play og god sportsånd i højsædet.

 

Klubbens vision:


At udbyde mindst et hold af hver årgang, til både piger og drenge.
At engagere flere frivillige i arbejdet i klubben.
At skabe en økonomisk bæredygtig klub, hvorfor sponsorater vægtes højt. Uden en bæredygtig økonomi har klubben ikke optimale vilkår for udvikling eller fastholdelse af spillere eller andre aktører.
At give de bedste vilkår til vores frivillige i klubben. Det forventes derfor også, at forældre og spillere er klar til, at engagere sig i klubben når de melder deres barn eller sig selv ind i Tuse IF, Håndbold.
At udvikle spillere og trænere sportsligt.
At skabe sammenhængskraft: socialt sammenhold og samarbejde på tværs af klubben

Dette støtter din virksomhed
Støtte til klubbens ungdomsårgange, hvor frivillige trænere og hjælpere dagligt gør et stort arbejde, for at give vores unge håndboldspillere en sund tilgang til et socialt og aktivt liv.
Kvalificerede trænere, så alle årgange udvikles sportsligt. Blandt andet vægtes det højt i senior-afdelingen at få trænere udefra.

 

Det tilbyder vi dig:
Din virksomhed bliver en synlig og integreret del af vores hal, som året rundt benyttes og besøges af mange både lokalt og regionalt.
I Tuse IF, Håndbold tager vi vores sponsorer meget alvorligt og opfordre vores medlemmer til, at benytte klubbens sponsorer.
Synlighed på nettet via vores hjemmeside og facebook.
Synlighed på udebaner rundt omkring på Sjælland, via tøj-sponsorater, bolde, drikkedunke mm.